top of page
Läderjackor

Att sälja med Thörner & Ek

Månadsauktioner med objekt från hela Sverige

1. Värdering - Så går det till

En värdering går oftast till på två olika sätt. Vid hela hem rekommenderar vi ett kostnadsfritt hembesök hos dig där vi kan göra bedömningen på plats. Vid enstaka objekt fungerar det väldigt bra med bilder via mail eller sms. 

Kontakta Tomas Törnvall, 070-487 27 40

info@thornerek.se

3. Skapande av auktionskatalog

När alla objekt är hos oss påbörjar vi att skapa en auktionskatalog, något vi kallar för katalogisering. Detta innebär att vi beskriver objekten i text och bild. Det är detta arbete som i nästa fas presenteras för alla budgivare/köpare. 

5. Betalning & Utlämning

Efter avslutad auktion sköter vi allt gällande fakturering och utlämning till de nya ägarna. 

2. Hämtning av gods

Vid ett accepterat samarbete mellan oss hämtar vi dina objekt eller om du själv kör alla objekt till vår auktionslokal. Väl på plats sorterar vi objekten inför auktionen och skapar intressanta utrop.

4. Försäljning via auktion

När auktionskatalogen är skapad publicerar vi den på vår hemsida för att påbörja budgivning. I denna fas sker även all marknadsföring av dina auktionsobjekt. En mycket spännande fas. 

6. Likvid till er

Utbetalning av likvid sker senast 20 arbetsdagar efter avslutad auktion till förvalt konto som ni angivit till oss. Innan utbetalning får ni en försäljningsrapport som visar alla belopp samt kostnader. 

Kontakt

För värdering och intag, kontakta Tomas Törnvall

070-487 27 40

bottom of page